Üniversitemiz ile Halk Bankası arasında imzalanan protokol gereği oluşturulan Kampüs Kart uygulaması 12 Ekim 2020 itibariyle hizmete girmeştir.
Söz konusu uygulama rezervasyon esaslı bir uygulama olup, kullanıcıların yemek hizmetinden faydalanacağı günleri, yemekhaneleri ve yemek menülerini rezerve etmelerine olanak tanımaktadır. Bu sayede yemek üretimi planlı bir şekilde yapılacak olup, israf ve yemek kalmaması sonucu oluşan mağduriyetlerin önüne geçilmiş olunacaktır.
Anılan uygulamanın sorunsuz bir şekilde işleyebilmesi, öğrencilerimizin ve personelimizin mağduriyet yaşamaması ve yemek üretim planlaması yapılabilmesi için;
- Rezervasyon yapan kullanıcıların yemek hizmetlerini rezervasyon yaptıkları yemekhanede almaları,
- Yemek rezervasyonu işlemlerinin en geç 2 iş günü öncesinden yapılması,
- Yemek rezervasyonu yapan kullanıcıların

Rezervasyonlu

Rezervasyonsuz

Personel

12:00 – 12:45

12:45 – 13:30

11:30 – 12:45

12:45 – 13:30

saatleri arasında yemek hizmetlerinden faydalanmaları gerekmektedir.
Personelimizin ve öğrencilerimizin Kampüs Kart Rehberinde belirtilen hususlara riayet etmeleri önem arz etmektedir.

Adres: Kuzey Kampüsü Sosyal Yaşam Merkezi

Telefon: